Over mijzelf

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met fotografie. Ooit begonnen met een “rits rats” cameraatje waar je zelf mee moest doorspoelen naar de volgende opname. Tevens nog lekker bezig geweest met de kant en klaar polaroid camera en sinds een jaar of 13 fotografeer ik met een spiegelreflexcamera.

Vooral de nostalgie van mijn eerste spiegelreflexcamera doet mij nog wel eens terug verlangen naar het “ouderwetse filmpje plaatsen”. Mijn eerste kennismaking met deze camera’s was een mooie set van Pentax. Hierna ben ik overgestapt op een Minolta set met alles er op en eraan. Deze is helaas gesneuveld en toen was de keus al snel gemaakt om het digitale tijdperk in te stappen met een Sony Alpha100. Het voordeel van deze camera was dat ik mijn Minolta objectieven hierop kon plaatsen. Maar men wil beter, mooier, meer mogelijkheden en ondertussen was ik beland bij fotoclub ClackClick met een aantal Canon liefhebbers. Zodoende dat ik nu beschik over een mooie set van Canon, namelijk de 7D met 17-85 & 100-400 & 100mm objectieven. Hier kan ik mij prima mee uitleven op alle fronten van de fotografie.

Ik heb nog geen speciale foto richting ontwikkeld en ben vooral op zoek naar al het moois wat op de gevoelige plaat is vast te leggen. Dit kan zijn van insect tot een mooie panorama van bijvoorbeeld het Oostenrijkse landschap.

Dit medium wil ik dan ook graag gaan gebruiken om mijn foto’s beschikbaar te maken voor een groter publiek. Veel (kijk)plezier!

Uiteraard hoop ik dat ik op mijn nieuwe weblog veel bezoekers mag verwelkomen en reacties zijn meer dan welkom.

Jeroen Kreijt

Advertenties
reacties
 1. Je bent al goed bezig geweest!
  Ik heb nog een leuke beginners gids voor WP liggen , heeft mij goed op weg geholpen. En ik zoek er nog regelmatig iets in op!!

  Als je hem een keer wilt lenen……..

  • jeroenkreijt schreef:

   Hey Sandra,

   Bedankt, maar ik heb er al 1 liggen van Joke om ff door te nemen. Eerst maar wat tijd vrijmaken om het goed bij te kunnen houden en verder op te zetten. Inderdaad wel een verslaving denk ik als je er eenmaal in thuis begint te raken.

   • JBB schreef:

    Ja is verslavend, zeker weten! Vooral als je merkt dat er meer bezoek gaat komen. Maar het kan je ook aan leuke dingen helpen, in mijn geval ook aan werk. Ga binnenkort over Nik bloggen, heb het inmiddels zelf, moet alleen nog wachten op de verificatie van mijn upgrade, had nl. al wel wat, HDR Efex Pro. Maar juist door daar over te bloggen kan ik bijv. een boek beter laten verkopen of beschikbaar gestelde pdf’s verkopen. Ik weet inmiddels dat het werkt 🙂

 2. Ingrid Gorter schreef:

  Jeroen, Hartelijk bedankt dat je van ons concert zulke mooie foto’s hebt gemaakt! Echt een toppertje hoor, we gaan hier nog lang van nagenieten. Een muzikale groet namens popkoor Cantabilé, Ingrid Gorter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s