Herfstkleuren en andere plaatjes

Geplaatst: 30 oktober 2012 in Algemeen, Foto's algemeen, Natuur, Verslagen evenementen

Vorige week zijn we er samen een paar dagen tussen uit geweest. Even een andere omgeving en lekker niks te doen of te moeten. We hebben 2 nachtjes in Veldhoven overnacht in een voormalig klooster wat in de loop der jaren is omgebouwd tot een megacongrescentrum 🙂 Op zich viel de drukte erg mee gelukkig. De foto’s die hieronder staan zijn daar op het landgoed gemaakt of in de nabijheid daarvan. We hebben namelijk ook nog een “Ommetje Steensel” gedaan van ongeveer 6km en daar heb ik ook nog wat foto’s gemaakt van alle kleuren pracht. Op mijn facebook staan er nog wat meer, waaronder een mooie foto van een bonte specht en uitzicht over de Waal op Zaltbommel.

Advertenties
reacties
  1. JBB schreef:

    Was dat de Koningshof Jeroen? Hebben wij ook een weekend gezeten toen VBK 40 jaar o.i.d. bestond, mooie omgeving. Heerlijke herfstkleuren 🙂

  2. jeroenkreijt schreef:

    Yep, was inderdaad Koningshof. Hoor meer mensen dat ze hier al eerder ook geweest zijn 🙂 Tis ook erg groot en er wordt van alles georganiseerd volgens mij daar. Hele mooie omgeving en landgoed inderdaad.

  3. Momenteel is het overal mooi in het land, zo ook hier. Heerlijke kleuren, jammer dat er nog geen geurcomputers bestaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s