Fruit waterpret

Geplaatst: 20 januari 2012 in Algemeen, Clackclick, Foto bewerkingen, Foto's algemeen, Verslagen evenementen

Vorige week vrijdag hebben we weer met z’n allen een leuke avond met een “workshop” vallend fruit. Joke had alles in gereedheid gebracht en we konden zo aan de slag. Het was voor de meeste wel even zoeken naar de juiste instellingen op de camera en flitsers, maar als dat eenmaal goed stond kwam het meer op geluk aan.

We hebben denk ik allemaal wel een stuk of  honderd foto’s geschoten en op de avond was al snel duidelijk dat daar het merendeel van niet gelukt was. Je moet echt blijven proberen totdat je dat ene moment van het fruit op de waterlijn of net eronder te pakken hebt. Volgens mij is het ons in ieder geval wel allemaal gelukt om een aantal mooie plaatjes te schieten.

Hieronder een aantal van mij en op mijn Facebook staan er nog wat meer. Op het weblog van ClackClick zijn er meer te bewonderen van de andere leden.

 

Advertenties
reacties
  1. JBB schreef:

    Hey Jeroen,
    Ze zijn prachtig, alleen nog klein tipje, pas bij de aardbei evt. de verzadiging nog wat aan, wordt hij wat roder van. Wat overigens ook erg fraai is tonal contrast filter in Color Efex gebruiken. Verandert op zich niks past alleen de kleurtoon en contrast wat aan. Maar ik vind ze super, vooral die druiven met sinaasappel 🙂
    Groetjes, Joke

  2. […] een paar prachtige splash foto’s van Jeroen, je vindt er meer op zijn weblog en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s