Judo wimpel toernooi Oosterblokker

Geplaatst: 18 december 2011 in Uncategorized

Een aantal keer per jaar wordt er door Budovereniging Kata Guruma een wimpeltoernooi georganiseerd. Dit is steeds in een andere sportzaal op diverse locaties in West Friesland en hierbij worden alle leerlingen uitgenodigd om mee te doen aan wedstrijdjes judo. Hiervoor hebben alle leerlingen een soort stempelkaart en als er een partij wordt gewonnen dan wordt dit bijgeschreven op deze kaart. Bij 10 gewonnen partijen (of 10 keer aanwezig zijn) ontvang je dan een vaantje.

Vandaag was er een toernooi in Oosterblokker georganiseerd en Jesse en Roan deden voor de 2e keer mee. Jesse had al 4 kruisjes van het vorige toernooi en Roan 2. Voor Jesse was het een erg leuke ochtend want hij heeft alle 4 de partijen gewonnen. 3 van de 4 op Ippon en 1 met een Wazari. Roan ging wat minder helaas, maar had ook erg goede tegenstand in zijn groep. Hij sloot het toernooi af met 2 van de 4 gewonnen en was uiteindelijk erg blij met dit resultaat.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagd toernooi en nu op naar de volgende in het nieuwe jaar. Hierbij treffen jullie 2 “actie” foto’s van de jongens. Judo fotograferen is nog een leuke uitdaging voor de toekomst in ieder geval.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s