Erop uit………..

Geplaatst: 25 oktober 2011 in Uncategorized

Afgelopen weekend, althans van donderdag tot en met zondag, zijn we lekker met z’n 2en erop uit geweest. We hadden een mooi hotel geboekt in Duiven. Dit keer geen romantisch klein hotelletje, maar GROOT en NIEUW! Daarbij ook nog eens luxe dus was allemaal prima bevallen. Even helemaal niks aan ons hoofd dit keer en relaxen was toch wel het motto.

We hebben op vrijdag een mooie stadswandeling gemaakt in Nijmegen. Mooie stad met veel historie en ook veel te zien. Op zaterdag zijn we naar Het Nationale Park de Hoge Veluwe geweest. Gezien het prachtige weer gingen we er wel vanuit dat het erg druk zou zijn, maar het viel allemaal reuze mee. We zijn op de “witte fietsen” naar het centrum gereden van het park, vanuit ingang Schaarsbergen via de westkant, en van daaruit doorgereden naar de ingang van Hoenderloo. Hier hebben we de “witte fietsen” laten staan en zijn we via de oostkant van het park terug gelopen.

Wat een uitgestrekt en soms ook desolaat landschap kun je hier nog aantreffen!! We zijn tijdens de 3 uur durende wandeling  niemand tegengekomen dus was lekker rustig. Maar het landschap is hier echt adembenemend en zelfs hier in Nederland voel je dan echt heel klein.

Hieronder treffen jullie een aantal foto’s van de wandeling op de Veluwe en op mijn Facebook staat de rest.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s